IBA CONSTRUCTIONS

Onze zonnepanelen

JA Solar 405 Wp zonnepanelen: duurzame zonne-energieopwekking in 2023

Technische informatie

De JASolar 405 Wp zonnepanelen zijn geassembleerd met PERC-cellen met een hoog rendement. Ze bieden de half celconfiguratie van de modules het voordeel van een hoger uitgangsvermogen, een verbeterde temperatuurprestatie, een verminderd schaduweffect op de energieopwekking, een lager risico op hotspot en een verbeterde tolerantie voor mechanische belasting.

Uw voordeel

Garantie

Krachtige en efficiënte zonne-energieopwekking

In de snel evoluerende wereld van zonne-energie blijft JA Solar een prominente speler met zijn innovatieve zonnepanelen. In 2023 introduceert JA Solar de 405 Wp zonnepanelen, een krachtige oplossing die hoogwaardige energieopwekking mogelijk maakt. In deze tekst zullen we de kenmerken en voordelen van JA Solar 450 Wp zonnepanelen bespreken.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

JA Solar staat bekend om zijn hoogwaardige productieprocessen en strenge kwaliteitscontroles. De 405 Wp zonnepanelen worden geproduceerd met robuuste materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals wind, sneeuw en hagel. Ze zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren en hebben een lange levensduur, wat resulteert in een betrouwbare en stabiele energieopwekking gedurende vele jaren.

Uitstekende prestaties bij weinig licht

De JA Solar 405 Wp zonnepanelen zijn ontworpen om uitstekende prestaties te leveren, zelfs bij weinig licht. Dit betekent dat ze efficiënt energie kunnen opwekken, zelfs op bewolkte dagen of tijdens de vroege ochtend- en late avonduren. Hierdoor kunt u een consistente energieopbrengst behouden en uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen.

Hoog Vermogen

De JA Solar 405 Wp zonnepanelen bieden een indrukwekkend vermogen, waardoor ze een van de meest krachtige panelen op de markt zijn. Met een vermogen van 450 watt per paneel kunnen ze meer energie genereren in vergelijking met traditionele zonnepanelen. Dit resulteert in een hogere energieopbrengst en een verbeterde efficiëntie van uw zonne-energiesysteem.

Hoge Efficiëntie

JA Solar maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de efficiëntie van hun zonnepanelen te maximaliseren. De 450 Wp panelen zijn ontworpen met PERC (Passivated Emitter Rear Cell) technologie, wat resulteert in een betere absorptie van zonlicht en een hogere conversie-efficiëntie. Dit betekent dat u meer energie kunt opwekken met dezelfde oppervlakte aan zonnepanelen, waardoor uw investering nog waardevoller wordt.

Huawei Optimizer

Om het maximale rendement uit zonnepanelen te halen, is het essentieel om de prestaties te optimaliseren. Een belangrijk hulpmiddel dat wordt gebruikt om de opbrengst van zonnepanelen te maximaliseren, is een zonnepaneeloptimizer.

Wat is een zonnepaneeloptimizer?

Een zonnepaneeloptimizer is een elektronisch apparaat dat individuele zonnepanelen in een zonneenergiesysteem bewaakt en optimaliseert. In een typisch zonne-energiesysteem zijn zonnepanelen met elkaar verbonden in strings of series. Een zonnepaneeloptimizer wordt geïnstalleerd tussen de zonnepanelen en de omvormer en werkt op paneelniveau om de energieopbrengst te maximaliseren.

Hoe werkt een zonnepaneeloptimizer?

Elke zonnepaneeloptimizer is uitgerust met een Maximum Power Point Tracking (MPPT) functie. MPPT zorgt ervoor dat het zonnepaneel continu op het optimale werkpunt werkt, waarbij de maximale hoeveelheid zonneenergie wordt gegenereerd. Dit wordt bereikt door de spanning en stroom van elk afzonderlijk zonnepaneel te bewaken en aan te passen aan de optimale waarden.

Een zonnepaneeloptimizer kan verschillende taken uitvoeren, zoals: